ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΜΑΣ

Στην Global Synergy Buying Group θα βρείτε τον καλύτερο συνεργάτη σας

Αν είστε προμηθευτής ή παραγωγός προϊόντων, με την GSBG θα μπορέσετε να διαθέσετε άμεσα τα προϊόντα σας σε περισσότερα σημεία πώλησης και με χαμηλότερο κόστος διαχείρισης, αυξάνοντας έτσι σημαντικά την κερδοφορία σας.

Μαζί μας, με το ισχυρό πελατολόγιο της GSBG, το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας, τις μεγάλες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις, την ευρεία γεωγραφική κάλυψη στη διανομή και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες B2B marketing μπορούμε να σας προσφέρουμε τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

Δεσμευόμαστε για μακροχρόνιες συνεργασίες – έτσι, προκύπτουν και οι καλύτερες τιμές για τους τελικούς καταναλωτές

Ως διαπιστευμένοι προμηθευτές μας έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε μέσω της GSBG σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, από μικρά μαγαζιά της γειτονιάς μέχρι υπεραγορές και αλυσίδες τροφίμων.

Τα κανάλια διανομής της GSBG αναλαμβάνουν τον τακτικό ανεφοδιασμό των προϊόντων σας. Η αποθήκευση γίνεται στις εγκαταστάσεις μας και η μεταφορά με τα φορτηγά μας – γεγονός που διευκολύνει τις πωλήσεις.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας και να εξοικονομήσετε έξοδα από τον προγραμματισμό, την εμπορική πολιτική, το marketing και τη διανομή των προϊόντων σας.

Λιγότερα λειτουργικά κόστη και επιχειρηματικές έγνοιες σημαίνει περισσότερος χρόνος για να εστιάσετε σε αυτό που είστε πραγματικά δυνατοί: να παράγετε ολοένα και καλύτερα προϊόντα με τον πιο σύγχρονο και προσοδοφόρο τρόπο για όλους.