ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Η Global Synergy Buying Group σας παρέχει ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα στις καλύτερες τιμές!

Αν είστε έμπορος και αναζητάτε πρωτοπόρα, σύγχρονα και στις καλύτερες τιμές προϊόντα για την επιχείρησή σας, τότε η Global Synergy Buying Group είναι αυτό ακριβώς που ζητάτε. Γιατί μπορεί να σας τα διασφαλίσει και να εγγυηθεί τόσο για την ποιότητά τους όσο και την εξαιρετικά χαμηλή τιμή τους, αγοράζοντας κατευθείαν από τους παραγωγούς και συγκρατώντας έτσι τα έξοδα διάθεσης και αποθήκευσης.

Χάρη στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία, τη δύναμη διαπραγμάτευσης και την ενεργή πολιτική τοπικών και διεθνών συνεργασιών με επιλεγμένους προμηθευτές και παραγωγούς, μπορεί να σας προσφέρει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

Αναζητούμε τα καλύτερα προϊόντα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στη συνέχεια τα ελέγχουμε και τα δοκιμάζουμε και τέλος τα επιλέγουμε. Συνεργαζόμαστε με εξαίρετους προμηθευτές που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για τα προϊόντα τους.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα πέρα από την αγορά προϊόντων της GSBG να δημιουργήσετε το δικό σας αποκλειστικό προϊόν ιδιωτικής ετικέτας. Στην GSBG αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση και ανάπτυξη νέων προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Οι παραγγελίες σας διαβιβάζονται και εκτελούνται άμεσα, ενώ παράλληλα τηρούνται τα απαραίτητα αρχεία.

Τα εκατοντάδες προϊόντα που σας προμηθεύουμε είναι όλα πιστοποιημένα και στις καλύτερες τιμές. Για εμάς είναι σημαντικό να εγγυόμαστε για όλα τα προϊόντα που βάζετε στο ράφι σας.

Στην GSBG τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης των εμπορευμάτων στις αποθηκευτικές μας εγκαταστάσεις. Όλα μας τα προϊόντα, είναι πιστοποιημένα και σε τακτά διαστήματα διενεργούμε ποιοτικούς ελέγχους, πριν και μετά τη διάθεσή τους στην αγορά.

Τα προϊόντα που διαθέτουμε μεταφέρονται άμεσα και με ασφαλή τρόπο σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.