ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στην Global Synergy Buying Group έχουμε μία πελατοκεντρική φιλοσοφία.

Θέλουμε και καταφέρνουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε τομέα που δραστηριοποιούμαστε: Αγορές, Πωλήσεις, B2B Marketing και Logistics για κάθε πελάτη και συνεργάτη μας.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε και παρέχουμε πάνε μαζί με:

ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝ
που επιλέγουμε και καταλήγει στα χέρια του τελικού καταναλωτή
ΚΑΘΕ ΠΑΛΕΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
που παραδίδουμε ακόμα και στον πιο απομακρυσμένο συνεργάτη μας
ΚΑΘΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
που δημιουργούμε για τους πελάτες που μας εμπιστεύονται την εικόνα και προβολή ενός νέου brand
ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
που κλείνουμε είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού
ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι να γίνουμε η πιο δυνατή και αξιόπιστη ελληνική εταιρεία ιδιωτικής ετικέτας στην αγορά της Ευρώπης.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες-συνεργάτες μας και προμηθευτές, ενισχύοντας συνεχώς τη θέση μας στην τροφοδοτική αλυσίδα (supply chain).

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Οι αξίες της GSBG σε όλα τα επίπεδα:

Δεν συμβιβαζόμαστε με τα ημίμετρα, δεν επαναπαυόμαστε σε ένα απλά καλό αποτέλεσμα. Διαπραγματευόμαστε με μόνο γνώμονα τα συμφέροντα των πελατών μας. Εργαζόμαστε σκληρά και διακηρύττουμε καθολικά, επιχειρηματικά και ανθρώπινα την πρόθεσή μας να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι.

Είμαστε επιλεκτικοί. Εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας με τα καλύτερα προϊόντα. Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους προμηθευτές και παραγωγούς. Ενισχύουμε τον στόλο μας και το ανθρώπινο δυναμικό μας με εξειδικευμένα στελέχη και σύγχρονη υποδομή.

Χωρίς αυτή δεν μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη και χωρίς εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει υγιής ανάπτυξη. Η GSBG αναπτύσσεται διαρκώς, γιατί διασφαλίζει τη δημιουργία ξεκάθαρων, δίκαιων και προσοδοφόρων σχέσεων για όλους.

Ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα σημαίνει έλεγχος σε κάθε υπηρεσία, πιστοποιήσεις από διεθνείς οίκους και αυστηροί κανόνες υγιεινής που διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων μας, των χώρων αποθήκευσης και των μέσων μεταφοράς τους.

Δημιουργούμε μακροπρόθεσμα αξία για την εταιρεία μας, εξασφαλίζοντας ισορροπία ανάμεσα στην πρόοδο και το όφελος της εταιρείας, την επίδρασή μας στο περιβάλλον και την ευθύνη μας απέναντι στην κοινωνία.