ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΓΙΑΤΙ GSBG

7 καλοί λόγοι για να γίνετε κρίκος της αλυσίδας GSBG

Η GSBG είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και εμπορίας καταναλωτικών αγαθών Ιδιωτικής Ετικέτας.

Η ομάδα διοίκησης και λειτουργίας της εταιρείας GSBG έχει την απόλυτη εξειδίκευση, εμπειρία και τεχνογνωσία στον δυναμικό τομέα ιδιωτικής ετικέτας.

Αγορές, Πωλήσεις, B2B marketing και Logistics. Στην GSBG παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας – προμηθευτές, παραγωγούς, αγοραστές, μικρούς και μεγάλους εμπόρους – με στόχο τη μείωση των εξόδων για όλους εσάς και φυσικά την αύξηση της κερδοφορίας.

Στην GSBG διαθέτουμε προϊόντα πιστοποιημένα από αρμόδιους ευρωπαϊκούς και ελληνικούς οργανισμούς σε μια εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής.

Λόγω του μεγάλου δικτύου μας προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν την γκάμα τους, άμεσα και με χαμηλότερο κόστος, με προϊόντα και από ξένες αγορές.

Το μοντέλο λειτουργίας που έχουμε αναπτύξει στην GSBG ευνοεί τη δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών, προσφέροντας τις κατάλληλες και ικανές συνθήκες ανάπτυξης και προόδου για όλους, μέσω της μεγάλης γκάμας προϊόντων που μπορούμε να προσφέρουμε και της εξαιρετικής σχέσης ποιότητας – τιμής.

Η GSBG εκτείνεται σε λειτουργικούς χώρους πλήρως επανδρωμένους, με σύγχρονες και ασφαλείς αποθήκες. Επιπλέον, διαθέτουμε αξιόπιστους συνεργάτες – μεταφορείς για την ασφαλή διανομή των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.