Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Μάθετε περισσότερα για την Global Synergy Buying Group, τη μεγαλύτερη εξειδικευμένη εταιρεία ιδιωτικής ετικέτας στην Ελλάδα.

Η Global Synergy Buying Group Α.Ε. (GSBG), με έδρα τη Θεσσαλονίκη, συστάθηκε τον Οκτώβριο του 2011, έχοντας στόχο και φιλοδοξία να ανταποκριθεί άρτια, με σύγχρονα μέσα και ολοκληρωμένα εργαλεία στη δυναμική ανάπτυξη που παρουσίαζε και συνεχίζει να παρουσιάζει ο κλάδος των προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. Σε λιγότερο από 10 χρόνια κατάφερε να γίνει η μεγαλύτερη εξειδικευμένη εταιρεία ιδιωτικής ετικέτας στην Ελλάδα, δημιουργώντας προϊόντα για μεγάλες εταιρείες.

Κεντρικός της στόχος είναι η δημιουργία και εμπορία ποιοτικών, προστιθέμενης αξίας καταναλωτικών προϊόντων (FMCG), own branded και ιδιωτικής ετικέτας. Ειδικότερα δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη:

Τροφίμων (ζυμαρικά, δημητριακά, γλυκίσματα, ζύμες, παγωτά κ.ά.)
Προϊόντων προσωπικής υγιεινής και φροντίδας
Είδών καθημερινής συντήρησης νοικοκυριού

Καταναλωτικών αγαθών – Non Food προϊόντα

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε και να αναπτύσσουμε αποτελεσματικές συνεργασίες και να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θα έχουν ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη κερδοφορία των πελατών μας.

Με τα άρτια εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη που διαθέτει στο δυναμικό της, η GSBG μπορεί και προσφέρει στους πελάτες της μία τεράστια γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων, σε εξαιρετικές τιμές και ένα σύνολο σύγχρονων και εξειδικευμένων υπηρεσιών που περιλαμβάνουν από την έρευνα αγοράς έως την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Η GSBG, λόγω της μεγάλης γκάμας των υπηρεσιών της λειτουργεί ως αγοραστής, προμηθευτής και σύμβουλος, αφού διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα, Αγορών, Πωλήσεων, B2B, Μarketing και Logistics. Κάθε τομέας δράσης της εταιρείας, αποτελεί και ένα ακόμα δυνατό σημείο στο επιχειρησιακό πλάνο και μακροπρόθεσμο πλεονέκτημα για τους συνεργάτες της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αγορά και Πώληση Προϊόντων
Logistics
Β2Β Marketing

ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ένα σύγχρονο εμπορικό σημείο συνάντησης για όλους. Καινοτομία είναι να δημιουργείς τις προϋποθέσεις, ώστε οι συνεργάτες σου να συνδέονται και να αλληλεπιδρούν. Αυτές οι προϋποθέσεις αποτελούν και την ευκαιρία υψηλότερης κερδοφορίας για όλους.

Στην Global Synergy Buying Group επενδύουμε στην εξειδίκευση και την τεχνογνωσία. Γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει μια πλατφόρμα δικτύωσης, εμπορικής συμφωνίας και μακροχρόνιας συνεργασίας ανάμεσα σε όλους τους κρίκους της τροφοδοτικής αλυσίδας που συνδέουμε και εξυπηρετούμε.

Χάρη στις συνέργειές μας, τα προϊόντα μας μπορούν και διατίθενται από  μεγάλους πελάτες πανελλαδικής κάλυψης έως υπεραγορές και αλυσίδες τροφίμων.

Οι πελάτες μας μπορούν χωρίς έρευνα αγοράς και χρονοβόρες διαπραγματεύσεις, να ανακαλύψουν την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής στα πιστοποιημένα προϊόντα που επιλέγει, εγγυάται και εμπορεύεται η GSBG.

Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πωλήσεων, Αγορών, B2B marketing και logistics που παρέχει η GSBG.