ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ένα δίκτυο συνεργασίας βασισμένο στην ποιότητα και την ευελιξία.

Μέσω του απόλυτα λειτουργικού δικτύου που η GSBG δημιουργεί όλα αυτά τα χρόνια, καταφέρνει να συνδέει εγχώριους και διεθνείς προμηθευτές με εγχώριους και διεθνείς εμπόρους.


ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το τμήμα αγορών της GSBG έχει συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με πολλές από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες ταχυκίνητων καταναλωτικών προϊόντων ευρείας χρήσης στην Ευρώπη. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, σε ασυναγώνιστες τιμές, μία πολύ μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Όλοι μας οι προμηθευτές έχουν επιλεγεί έπειτα από μία πολύ αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης και ελέγχου ποιότητας. Συνεπώς, εξασφαλίζουμε πως τα προϊόντα που δημιουργούνται πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές παραγωγής και ποιότητας.

Επιπλέον, παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών, οι οποίες ξεκινούν από την έρευνα αγοράς και φτάνουν μέχρι και τη μεταφορά των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και σε ορισμένους προορισμούς στο εξωτερικό, πάντα με ασφάλεια και ταχύτητα.

Η μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών μας σε συνδιασμό με το ευρύ και αποδοτικό δίκτυο συνεργατών μας, μας επιτρέπουν όχι μόνο να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις της αγοράς αλλά και να τις προλαμβάνουμε. Για κάθε πελάτη μας, σε συνεργασία με τους προμηθευτές μας, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και προϊόντα με αποκλειστικές συνταγές και συνθέσεις, με σκοπό να γίνει πιο ανταγωνιστικός, να επεκτείνει τη θέση του στην αγορά και επομένως και την κερδοφορία.

Εξαιρετικές τιμές και ποιότητα
Η εμπειρία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία, αλλά φυσικά και οι σύγχρονες παραγωγικές μονάδες με τους αξιόπιστους προμηθευτές μας, είναι οι βασικοί πυλώνες της αξιοπιστίας και της ευελιξίας μας. Πυλώνες που μας βοηθούν στο να αναζητούμε, αναπτύσσουμε, εμπορευόμαστε αλλά και προωθούμε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας υψηλών προδιαγραφών, στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.
Σύστημα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας
Από το στάδιο της ανάπτυξης των προϊόντων μέχρι και την παράδοση αυτών στις εγκαταστάσεις σας, η GSBG εφαρμόζει τεκμηριωμένες διαδικασίες ελέγχου αποσκοπώντας στην διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα BRC A&B, IFS Broker και ISO 9001. Επιπλέον, οι προμηθευτές μας εφαρμόζουν αυστηρές διαδικασίες παραγωγής πιστοποιημένες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα BRC Food, IFS Food και FSSC 22000 (αναγνωρισμένα από το Global Food Safety Initiative), διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας.
Γεροί κρίκοι τροφοδοτικής αλυσίδας
Τα τμήματα Αγορών & Πωλήσεων συνδυάζουν τους πιο δυνατούς και σημαντικούς κρίκους της τροφοδοτικής αλυσίδας. Μία αλυσίδα που διαθέτει ποιοτικά, ασφαλή, πιστοποιημένα, ελεγμένα και φυσικά οικονομικά προϊόντα. Προϊόντα που καταφέρνουν να κάνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών ποιοτικότερη. Αυτό για μας σημαίνει εκπλήρωση της αποστολής μας και φυσικά για όλους τους συνεργάτες μας κέρδος και ευελιξία.

ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η ομάδα της Global Synergy Buying Group Α.Ε. έχει αποκτήσει πολύχρονη εμπειρία και απόλυτη εξειδίκευση στο εμπόριο των ταχυκίνητων own branded προϊόντων και προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας (PL). Συνεργαζόμαστε πολύ στενά με τους πελάτες μας και κατανοώντας τις ανάγκες τους σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε προϊόντα τα οποία καλύπτουν και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Το μέγεθός μας, ο όγκος των πελατών μας και η ευέλικτη πολιτική που εφαρμόζουμε στις τοπικές και διεθνείς συνεργασίες μας, μας τοποθετούν πολύ δυναμικά σε μια διαπραγματευτική θέση η οποία μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας έναν ασύγκριτο συνδυασμό υψηλής ποιότητας προϊόντων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Η εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεών μας λειτουργεί με ένα ευέλικτο πλαίσιο και χρησιμοποιεί εργαλεία που της επιτρέπουν να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται άμεσα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και στις ανάγκες των πελατών μας.

Στην ευρεία και συνεχώς αυξανόμενη γκάμα μας μπορείτε να βρείτε ταχυκίνητα προϊόντα (FMCGs) ξηρού φορτίου, ψυγείου και κατάψυξης τα οποία ξεπερνούν τους 1.100 κωδικούς συνολικά, ενώ έχουμε δημιουργήσει περισσότερους από 500 κωδικούς Ιδιωτικής Ετικέτας για πελάτες μας.

Η Global Synergy Buying Group Α.Ε., ως η μεγαλύτερη εταιρεία στην τροφοδοτική αλυσίδα των own branded FMCG προϊόντων είναι και η πρώτη εταιρεία που έχει πιστοποιηθεί με IFS και BRC σαν trader εταιρεία στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε μεγάλες αλυσίδες εθνικής εμβέλειας και η μεταφορά τους γίνεται άμεσα και με ασφάλεια από τις αποθήκες μας προς το δίκτυο διανομής μας το οποίο εκτείνεται τόσο εντός της Ελλάδας αλλά και σε επιλεγμένες χώρες διεθνώς.